ABLOY® Cam and cabinet locks

Monipuolinen ABLOY-laite- ja kalustelukkojen valikoima kattaa niin yksityiset, julkiset kuin korkean turvallisuuden ammattimaiset käyttökohteet.

Toimivuus on olennainen osa hyvää designia ja lukitus on olennainen osa hyvää käytettävyyttä. Siksi jokaiseen kohteeseen on tärkeää valita juuri sen tarpeita vastaava lukko ja avainjärjestelmä. Oikeilla tuotteilla varmistetaan turvallisuus kaikissa tilanteissa ja parannetaan käyttömukavuutta, esim. samalla avaimella kalusteiden kanssa avautuvien ovien ja riippulukkojen muodossa.

ABLOY-tuotevalikoima turvaa laajan kirjon kohteita toimistokalusteista pukuhuoneen lokeroihin, peliautomaateista parkkimittareihin ja telekaapeista kassaholveihin. Vakiomalliston lisäksi lukoista kehitetään vuosikymmenten kokemuksella yksilöllisten tarpeiden mukaan räätälöityjä asiakaskohtaisia sovelluksia.


 

Telekaappi


ABLOY NOVEL tai PROTEC2 -järjestelmillä ammattikäytössä olevat laitteita ja kalusteita voidaan käyttää samalla avaimella rakennuslukkojen kanssa.

Kuntosali


Patentoitu ABLOY SENTRY on turvallinen ja pitkäikäinen avainjärjestelmä julkisessa käytössä oleviin kalusteisiin, kuten säilytyslokerikkoihin.